Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Νέο USB stick χωράει 1 terabyte!

Νέο USB stick χωράει 1 terabyte!

Ένα terabyte θα χωράει το USB stick αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων που παρουσίασε η εταιρεία Kingston.


Το USB (Universal Serial Bus ή Ενιαίος Σειριακός Δίαυλος)με τηνονομασία DataTraveler HyperX Predator 3.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, θα κυκλοφορήσει και μια δεύτερη εκδοχή ικανή να «χωρέσει» 512 gigabytes.

Και τα δύο USB sticks θα έχουν τη δυνατότητα να «διαβάσουν» δεδομένα με ταχύτητα 240 ΜΒ το δευτερόλεπτο, ενώ θα μπορούν να «γράφουν» δεδομένα με ταχύτητα 160 ΜΒ το δευτερόλεπτο.

«Η μεγάλη χωρητικότητα και η ταχύτητα του USB 3.0 επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν χρόνο κατά τη μεταφορά δεδομένων, όπως ταινίες υψηλής ανάλυσης», ανέφερε ο Άντριου Γιούινγκ, διευθύντης του τομέα αποθήκευσης δεδομένων της Kingston.

Ωστόσο, οι αυξημένες δυνατότητες αποθήκευσης κοστίζουν σχετικά ακριβά. Ενδεικτικά, το USB stick των 512 gigabytes θα έχει τιμή πάνω από 1.300 δολάρια, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Kingston.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.