Αρχική InfoMommy Συμβουλές Νεανικό δέρμα με βούτυρο

Νεανικό δέρμα με βούτυρο


Επιστροφή στην πόλη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές κι ενώ όλα ήταν όμορφα, τώρα διαπιστώνεις ότι οι ώρες της ξεγνοισιάς δίπλα στη θάλασσα, έφεραν ορισμένες συνέπειες στην επιδερμίδα σου. Ειδικά καθώς μεγαλώνεις, τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά με τη μορφή των καφέ κηλίδων.

Μια συνταγή που μας έρχεται από παλιά, προκειμένου να διατηρήσεις τη νεανικότητα του δέρματος και να εξαλείψεις τα αντιαισθητικά σημάδια, είναι η επάλειψη της επιδερμίδας με φρέσκο οργανικό βούτυρο. Άπλωσε το βούτυρο στις περιοχές που παρουσιάζουν το πρόβλημα πριν κοιμηθείς.

Θα πετύχεις φυσική ενυδάτωση ενώ η λακτόζη που περιέχει το βούτυρο θα βοηθήσει την αποκατάσταση του δέρματος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.