Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ντύστε τα παιδιά σας με γαλλική φινέτσα!

Ντύστε τα παιδιά σας με γαλλική φινέτσα!

petit bateau Ρούχα για παιδιάΗ ιστορία τής Petit Bateau ξεκινάει το 1893 στη Troyes της Γαλλίας με μια απλή, βαμβακερή κλωστούλα. Φτιαγμένη με πολύ φροντίδα, η μαγική αυτή κλωστούλα ήταν τόσο ζωηρή που μεταμορφώθηκε αμέσως σε βρακάκι. Ολοένα και πιο άτακτη, μπλέχτηκε σε ένα σωρό περιπέτειες και σιγά-σιγά, με τον χρόνο, εξελίχθηκε σε ρούχο. Με αποτέλεσμα, σήμερα, να μας ντύνει όλους: τους ανήσυχους, αλλά και πιο ήσυχους, τους μικρούς, αλλά και πιο μεγάλους.
Η Petit Bateau διαθέτει μια υψηλής ποιότητας συλλογή ρούχων και εσωρούχων για μωρά (0 έως 24 μηνών) και παιδιά (2 έως 12 ετών).
Συνωμοτεί όμως και με όσους, αν και μεγαλύτεροι σε ηλικία, έχουν κρατήσει το παιδικό τους πνεύμα προτείνοντάς τους εσώρουχα, πιτζάμες, ρούχα και T-Shirts που καλύπτουν μεγέθη από 14 (small) έως 18 ετών (large).
Η Petit Bateau αποτελείται σήμερα από 5.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο, όπως ΗΠΑ, Ιαπωνία, Βραζιλία, Σαουδική Αραβία... και Ελλάδα.
Στην Ελλάδα μπορούμε να τα βρούμε...:

  • Boutique Petit Bateau ® Σολωμού 9 Νέο Ψυχικό
  • Notos Galleries 3ος όροφος Αιόλου και Λυκούργου Αθήνα
  • Golden Hall Λεωφ. Κιφησίας 37 Μαρούσι
  • Eπίσης, θα βρείτε επιλεγμένα είδη Petit Bateau και στα καταστήματα Lapin House.

http://petit-bateau.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.