Αρχική InfoTeens Νέα Ξεκίνησε ο διαγωνισμός σεναρίου για video game

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός σεναρίου για video game

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας προκήρυξε διαγωνισμό σεναρίου για video game με τίτλο “HGDA Game Idea Contest”. Η ιδέα μπορεί να είναι για οποιαδήποτε πλατφόρμα και για οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού. Μπορεί επίσης να αφορά Serious, Freeware, ή Commercial game. Όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό στέλνοντας περίληψη, σενάριο ή ολοκληρωμένο game design για την ιδέα του στο email του συλλόγου info@hgda.gr.

Όσο πιο ολοκληρωμένη είναι η ιδέα τόσο το καλύτερο. Μπορούν έτσι να σταλούν μαζί και γραφικά, videos, prototypes, κώδικας και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη παρουσίαση της ιδέας.
Όλες οι ιδέες θα κριθούν από επιτροπή που θα αποτελείται από επαγγελματίας του χώρου. Όποιος επιθυμεί να δημοσιοποιήσει την ιδέα του μπορεί να ετοιμάσει σχετικό website στο οποίο θα κάνει link το επίσημο website του διαγωνισμού, εδώ. Όσοι επιθυμούν ωστόσο μπορούν να μην αποκαλύψουν δημόσια πληροφορίες για την ιδέα τους και η επιτροπή δεσμεύεται να κάνει το ίδιο.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν στείλει την ιδέα τους μέχρι τη Δευτέρα 26 Απριλίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.