Ξεκίνησε ο 4ος κύκλος του “16 and Pregnant” στο MTV

Το MTV ξεκίνησε από την Τετάρτη 25 Ιουλίου, και κάθε Τετάρτη στις 23:00 να προβάλει το νέο κύκλο της ωριαίας σειράς ντοκιμαντέρ,«16 and Pregnant», που επικεντρώνεται στο καυτό θέμα της εφηβικής εγκυμοσύνης.

Κάθε επεισόδιο καλύπτει ένα πεντάμηνο στη ζωή μιας έφηβης, καθώς οδηγείται προς την ενηλικίωση, με όλα τα χαρακτηριστικά που διέπουν την εφηβεία της συν το γεγονός ότι είναι έγκυος. Ο 4ος κύκλος ακολουθεί 10 νέες μητέρες και όλα τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν στη νέα τους ζωή: την απόκρυψη της εγκυμοσύνης από τους φίλους και την οικογένεια, τη ζωή της δίδυμης αδερφής που προσπαθεί να ζήσει κανονικά, , την ανορεξία, τη μετακόμιση από το σπίτι των γονιών για πρώτη φορά αλλά και την εγκατάλειψη από την ίδια την οικογένεια. Οι κάμερες συνεχίζουν να παρακολουθούν τους έφηβους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τις γεννήσεις των μωρών, ώστε να δείξουν πώς οι νέοι γονείς τα βγάζουν πέρα με τη φροντίδα των βρεφών τους.

Συντονίσου στο MTV κάθε Τετάρτη στις 23:00 και ζήσε μαζί με τα νέα κορίτσια, όλες τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν αλλά και την αφοσίωσή τους να πετύχουν στη ζωή και να προσφέρουν το καλύτερο στα μωρά τους.