Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ξεκινάει η δεύτερη έκδοση της προσφοράς Prénatal loves Family

Ξεκινάει η δεύτερη έκδοση της προσφοράς Prénatal loves Family

OLO_PRENATAL_2_.limghandlerΗ Prénatal συνεχίζει τους εορτασμούς για την επέτειο των 50 χρόνων της με μια μοναδική προσφορά που αφιερώνει σε όσους βιώνουν την εκπληκτική εμπειρία της εγκυμοσύνης και της γέννησης ενός παιδιού. “Γιατί σε 50 χρόνια μάθαμε ότι τα παιδιά είναι χαρά, όχι έξοδα!”

Η Prénatal λανσάρει τη δεύτερη έκδοση της προσφοράς “Prénatal loves Family”, με ακόμα πιο συμφέρουσες ευκαιρίες, για να γιορτάσει τα πρώτα 50 χρόνια που έχει περάσει δίπλα στις μαμάδες και στα παιδιά τους. Όλες οι οικογένειες θα μπορούν να λάβουν δώρο ένα μπλοκ με εκπτωτικά κουπόνια συνολικής αξίας 600 ευρώ, που θα ισχύουν για την αγορά των απαραίτητων προϊόντων για την πρώτη περίοδο της ζωής ενός μωρού. Τα κουπόνια θα είναι διαθέσιμα ως 20 Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα Prénatal, αλλά και στο site www.prenatal.gr. Οι αγορές στα είδη που περιέχονται στο μπλοκ θα μπορούν να γίνουν ως τις 27 Ιουλίου, που είναι η τελευταία μέρα για την εξόφληση των κουπονιών.

Στο μπλοκ περιλαμβάνονται προϊόντα από τις καλύτερες μάρκες, επιλεγμένα για να βοηθήσουν τους νέους γονείς να αντιμετωπίσουν τα πιο «βαριά έξοδα» για να υποδεχτούν το παιδί τους: την επίπλωση του παιδικού δωματίου, τα απαραίτητα για τον περίπατο και το αυτοκίνητο, τον εξοπλισμό για τα πρώτα γεύματα...

Η ενέργεια ισχύει ως 27 Ιουλίου για τους κατόχους της Prénatal Card, που μπορείς να τη ζητήσεις εντελώς δωρεάν από τα καταστήματα Prénatal και δίνει πρόσβαση σε πολλά προνόμια και αποκλειστικές υπηρεσίες.  Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο www.prenatal.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.