Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Ξεκινάει το Yogakids στις Μικρές Ιστορίες!

Ξεκινάει το Yogakids στις Μικρές Ιστορίες!

Η Yoga για Παιδιά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να αναπτύξουν οι μικροί μας φίλοι σημαντικές δεξιότητες σε ένα περιβάλλον που απουσιάζει ο ανταγωνισμός. Από μικρή ηλικία τα παιδιά ζουν με την πίεση του σχολείου, το άγχος της επιτυχίας των αθλημάτων και των εξωσχολικών δραστηριοτήτων και εδώ έρχεται η Yoga να τα ελευθερώσει. Οι Μικρές Ιστορίες προσκαλούν τα παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών να συμμετάσχουν στο εργαστήρι Yogakids που διεξάγεται κάθε Σάββατο 12:15μμ-13:15μμ υπό την διδασκαλία της Χριστίνας Μάτση. Με όχημα το δημιουργικό παιχνίδι, οι λιλιπούτειοι φίλοι μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους, την αναπνοή τους, τις σκέψεις τους και να ηρεμούν.Τα παιδιά εκπαιδεύονται μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση. Σε μια τάξη Yoga αναπαριστούν ζώα με το σώμα τους,πηγαίνουν φανταστικά ταξίδια, συνθέτουν ιστορίες με κίνηση, παίζουν παιχνίδια αναπνοής, ζωγραφίζουν Mandala, γελάνε πολύ και στο τέλος χαλαρώνουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Το εργαστήριο έχει μηνιαία συμμετοχή, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 35 ευρώ. Υπάρχει όμως η δυνατότητα συμμετοχής ενός παιδιού και σε μεμονωμένα εργαστήρια κατά τη διάρκεια του έτους κατόπιν δήλωσης συμμετοχής τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από το προγραμματισμένο εργαστήριο. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ τη φορά για κάθε παιδάκι.

Η ομάδα δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 15 παιδιά.

Τα παιδιά πρέπει να φοράνε άνετα ρούχα και κάλτσες.

Οι γονείς των παιδιών μπορούν να περιμένουν στο χώρο μας, πίνοντας καφέ και διαβάζοντας μέχρι τη λήξη του εργαστηρίου!

Για πληροφορίες καλέστε στο 210-9227730 (8:30-14:00 και 17:30-20:00

Μικρές Ιστορίες
Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι
210 9227730


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.