Αρχική InfoTeens Νέα Ξεκινά η σειρά "Life with Boys" στο Nickelodeon

Ξεκινά η σειρά "Life with Boys" στο Nickelodeon

Η 14χρονη Tess Foster ζει σε ένα σπίτι με το χωρισμένο, υπερπροστατευτικό πατέρα της και τους τρεις αδερφούς της. Παρότι η Tess λατρεύει τους τέσσερις σημαντικότερους άνδρες της ζωής της, όλοι τους έχουν διαφορετικές αντιλήψεις. Παρά τις δυσκολίες του να είναι το μοναδικό κορίτσι σε μια ανδροκρατούμενη οικογένεια, τα αγόρια αρκετές φορές της δίνουν σημαντικές συμβουλές. Είτε πρόκειται για το πώς να βρει το κουράγιο να μιλήσει σε ένα αγόρι, είτε όταν έχει να αντιμετωπίσει κάποιον αχώνευτο, είτε πώς να ανταπεξέλθει στις επιπτώσεις του να είναι το μοναδικό κορίτσι στην αντρική ομάδα πάλης, το Life With Boys ρίχνει μια κωμική ματιά σε πολλές από τις δύσκολες στιγμές της ζωής.
Η νέα εφηβική σειρά Life with Boys είναι μια παραγωγή του Michael Poryes, δημιουργού των πασίγνωστων επιτυχιών Hannah Montana και That's So Raven, σε συνεργασία με την Nelvana & Helion Pictures και αποτελείται από 22 μισάωρα επεισόδια. Οι πρωταγωνίστριες της σειράς είναι η Torri Webster ως «Tess» και η Madison Pettis ως «Allie». Τώρα, μετά από τη μεγάλη επιτυχία της σειράς στον Καναδά και στη Μεγάλη Βρετανία, το κοινό στις ΗΠΑ, Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη σειρά και να γνωρίσει τους αληθινούς και αξέχαστους χαρακτήρες της σειράς Life with Boys.
Συντονιστείτε στο Nickelodeon και δείτε την απόλυτη νεανική επιτυχία Life with Boys!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.