Αρχική InfoMommy Συμβουλές Ξεκινήστε μια σημαντική ημέρα με γυμναστική

Ξεκινήστε μια σημαντική ημέρα με γυμναστική

Το πιθανότερο είναι ότι έχετε διαπιστώσει πως μετά από μια μεγάλη και κουραστική ημέρα στο γραφείο ή το σπίτι, δεν μπορείτε –εκτός όλων των άλλων- να εφαρμόσετε σωστά ένα πρόγραμμα άσκησης.

Νέα έρευνα Ουαλών επιστημόνων έρχεται να σας επιβεβαιώσει: η πνευματική κόπωση σε κάνει να εγκαταλείψεις νωρίτερα τη γυμναστική σου.
Όσοι έκαναν άσκηση ενώ ήταν ψυχικά ή σωματικά κουρασμένοι, κουράστηκαν 15% πιο γρήγορα από εκείνους που είχαν φρέσκο μυαλό και σώμα. Ερευνητές υποθέτουν ότι η κούραση στη μνήμη και τους μυς επηρεάζει το ίδιο σημείο του μυαλού, το οποίο εμποδίζει την ολοκλήρωση της προσπάθειας.

Καλύτερα λοιπόν να γυμνάζεστε το πρωί αν θέλετε να κάψετε πιο πολλές θερμίδες και λίπος, αλλά κι αν θέλετε να διατηρήσετε πνευματική διαύγεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.