Αρχική InfoMommy Νέα Ξεκινούν τα bazaars με τα χριστουγεννιάτικα είδη

Ξεκινούν τα bazaars με τα χριστουγεννιάτικα είδη

Ελάτε να διαλέξετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας από το Εργαστήρι Κεραμικής, το Τμήμα Κομποδετικής και το Τμήμα Πλεκτού του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος.
Βιβλία, Διακοσμητικά, Χειροποίητα Δώρα που θα μετατρέψουν το Bazaar σε μικρό Μοναστηράκι σας περιμένουν στους πάγκους των «Σκύλων Οδηγών» για να σας βάλουν στην ατμόσφαιρα των εορτών.

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος, από το 1946 που ιδρύθηκε είναι Σωματείο ΜΗ Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, Ειδικώς Αναγνωρισμένο με βασικό σκοπό την στήριξη των ατόμων με προβλήματα όρασης σε μορφωτικό, ψυχαγωγικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ολες οι δραστηριότητές του έχουν σαν τελικό στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας των ατόμων με προβλήματα όρασης (τυφλοί, νεοτυφλωθέντες και μερικώς βλέποντες).
Το Ελληνικό Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος, μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με εταίρους όλους τους επίσημους φορείς της τυφλότητας, ένα Φιλοζωϊκό Σωματείο και μία Σχολή εκπαίδευσης σκύλων από το 2008 που ιδρύθηκε έχει σαν βασικό σκοπό την εκπαίδευση σκύλων οδηγών για τυφλούς και παράλληλα από το 2011 που ξεκίνησε η επίσημη έναρξη της εκπαίδευσης εκπαιδεύονται 6 άτομα ως εκπαιδευόμενοι εκπαιδευτές σκύλων οδηγών. Ολη η εκπαίδευση γίνεται εδώ στην Ελλάδα από Ολλανδό Εκπαιδευτή Σκύλων Οδηγών τον κο Peter Lasaroms, ο οποίος έχει 25ετή εμπειρία στην εκπαίδευση Σκύλων Οδηγών στην Ολλανδία.
Ηδη βρίσκονται στο στάδιο της εκπαίδευσης 4 κουτάβια και το 2013 θα έχουν ολοκληρώσει 2 κουτάβια την όλη εκπαίδευσή τους και θα παραδοθούν σε τυφλούς χρήστες.

Πληροφορίες : Ζωή Γερουλάνου – Πρόεδρος Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» και Γενική Γραμματέας Δ.Σ. του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος Τηλ. 693-2.414189
 

Πότε: Παρασκευή 16/11 και Σάββατο 17/11/2012
Ώρα 9.30 π.μ. – 19.30 μ.μ. στο
Μερόπειο Φιλανθρωπικό Ιδρυμα
στον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου 45
Απέναντι από το Ηρώδειο Θέατρο–Στάση Μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.