Ξεκούραστα πόδια και στην εγκυμοσύνη με Venadoron

Ένα μοναδικό, βιολογικό προϊόν, κατάλληλο και για τις εγκύους δημιούργησε η WELEDA. Το Venadoron με συστατικά που προέρχονται από πιστοποιημένες βιοδυναμικές καλλιέργειες ενισχύει τη μικροκυκλοφορία, αναζωογονεί και περιποιείται τα κουρασμένα πόδια αποτελεσματικά, χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας.

Η προσαρμοσμένη σύνθεση από ιχνοστοιχεία και υψηλής ποιότητας φυτικά εκχυλίσματα χαρίζει γρήγορα αίσθηση απόλυτης αναζωογόνησης και φρεσκάδας στα κουρασμένα πόδια, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει τη ροή του αίματος ενισχύοντας την μικροκυκλοφορία. Φυσικά συστατικά όπως η άρνικα, η ρίζα ίριδας, τα φρέσκα αγριοκορόμηλα και το witch hazel, περιποιούνται σε βάθος δέρμα και ιστούς. Με διακριτικό και ευχάριστο άρωμα έχει έντονη δράση, απορροφάται γρήγορα και είναι κατάλληλο για χρήση ελαστικής κάλτσας.

Σε περίπτωση που παρουσιαστούν πόνοι και κράμπες στο στήθος κατά την διάρκεια του θηλασμού τοποθετήστε το Venadoron ψηλά στο στήθος έως και τη θηλή. Μην κάνετε μασάζ. Πριν το θηλασμό η περιοχή πρέπει να καθαριστεί.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και όσες φορές κριθεί απαραίτητο. Εφαρμόστε το gel χωρίς να κάνετε μασάζ με φορά προς την καρδιά. Κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε συνδυασμό με κάλτσες διαβαθισμένης συμπίεσης.

Περιέχει: Αλκοόλη, νερό, εκχύλισμα λεμονιού, απόσταγμα αμαμέλιδας, γλυκερίνη, εκχύλισμα άρνικας, ρίζα από άρκτειο, ρίζωμα ίριδας, χυμός προύμνης, εκχύλισμα κλαδιού προύμνης, πυριτικό νάτριο, ξανθανικό κόμμι, θειικός χαλκός, κιτρικό οξύ, μείγμα φυσικών αιθέριων ελαίων.

Θα το βρείτε σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.