Οδηγός εγκυμοσύνης

Ο Οδηγός Εγκυμοσύνης είναι ένα πρακτικό βιβλίο, που περιγράφει λεπτομερώς εβδομάδα προς εβδομάδα, όλες τις οργανικές και ψυχολογικές μεταβολές που περνάει η μητέρα και όλα τα στάδια ανάπτυξης του μωρού που μεγαλώνει μέσα της τις 40 εβδομάδες της εγκυμοσύνης και τις πρώτες 6 εβδομάδες της λοχείας. Περιλαμβάνει πολύτιμες συμβουλές για την υγεία και τον τρόπο ζωής της εγκύου, που θα την βοηθήσουν να προγραμματίσει και να οργανώσει τον τοκετό και την επακόλουθη περίοδο.

Kαθοδηγεί με γνώσεις και συμβουλές τη γυναίκα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και τις πρώτες εβδομάδες της μητρότητας. Είναι ένα όμορφο ενθύμιο για κάθε γυναίκα που θέλει να γνωρίζει περισσότερα για τις φυσικές και συναισθηματικές μεταβολές της εγκυμοσύνης και των πρώτων ημερών της μητρότητας.

Ταυτοχρόνως, είναι το προσωπικό ημερολόγιο της μέλλουσας μητέρας για την καταγραφή των εξετάσεων που υποβλήθηκε και των επισκέψεων στον γιατρό, καθώς και της γενικότερης κατάστασής της, σωματικής και ψυχικής, στη διάρκεια αυτής της ξεχωριστής περιόδου της ζωή της.

Εκδόσεις: Τερζόπουλος
ISBN: 960-7220-74-9
Αριθμός Σελίδων: 192