Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Οι Άγιοι Βασίληδες πάνε Χανιά!

Οι Άγιοι Βασίληδες πάνε Χανιά!


Για καλό σκοπό θα τρέξουν οι Άγιοι Βασίληδες στις 21 Δεκεμβρίου στα Χανιά. Προκειμένου να βοηθήσουν παιδιά με προβλήματα υγείας και φέτος όσοι το επιθυμούν θα φορέσουν την παραδοσιακή κόκκινη στολή του αγαπημένου Άγιου των παιδιών και θα συμμετάσχουν σε ένα διαφορετικό αγώνα δρόμου, το «Santa Run», που θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στα Χανιά.

Οι επίδοξοι Άγιοι Βασίληδες θα συγκεντρωθούν στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, από όπου θα ξεκινήσουν τον αγώνα και στη συνέχεια αφού διανύσουν μια απόσταση 3,5 χιλιομέτρων, διαμέσου του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της πόλης, θα καταλήξουν και πάλι στο ίδιο σημείο. Μετά τον τερματισμό θα διοργανωθεί ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι με τα συγκροτήματα «Σιγανά Ποτάμια» και «Vanila Swing».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.