Αρχική InfoMommy Σχέσεις Οι άντρες αναγνωρίζουν τις γόνιμες γυναίκες

Οι άντρες αναγνωρίζουν τις γόνιμες γυναίκες

Μια νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Gottingen φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις των δύο φύλων καθώς όπως υποστηρίζεται οι άντρες έχουν την ικανότητα να καταλάβουν πότε μια γυναίκα είναι στις πιο γόνιμες ημέρες της απλά και μόνο παρατηρώντας τον τρόπο που περπατά. Βέβαια, οι "μαντικές ικανότητες των" ανδρών δεν περιορίζονται μόνο στο περπάτημα καθώς η γονιμότητα μιας γυναίκας σύμφωνα πάντα με την έρευνα φανερώνεται και στην πιο μικρή κίνηση.

Οι ερευνητές κινηματογράφησαν 48 νέες γυναίκες την ώρα που περπατούσαν πάνω και κάτω σε μια ίσια γραμμή στο πάτωμα και την ώρα που χόρευαν σε «σετ» των 30 δευτερολέπτων. Στη συνέχεια επεξεργάστηκαν με τέτοιο τρόπο το βίντεο που η εμφάνισή τους να μην επηρεάζει αυτόν που το βλέπει, αλλά να διαγράφονται οι κινήσεις τους. Αυτό επαναλήφθηκε δύο φορές – μία όταν οι γυναίκες ήταν στις γόνιμες μέρες τους και άλλη μία όταν δεν οι πιθανότητες να μείνουν έγκυες ήταν ελάχιστες. Κατόπιν, 200 άντρες κλήθηκαν να δουν τα βίντεο και εν συνεχεία να απαντήσουν στο κατά πόσο ελκυστικές τις θεωρούσαν βασιζόμενοι στις κινήσεις που έβλεπαν.Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπήρχε «κάτι» στις κινήσεις των γυναικών όταν ήταν στις γόνιμες ημέρες τους, που τις έκανε πιο θελκτικές και σίγουρα πιο δελεαστικές.

Το ακριβές «σήμα» δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς, αλλά ίσως να είναι ένα κούνημα στους γοφούς, λένε οι γερμανοί ερευνητές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.