Οι έγκυες μαθαίνουν να φτιάχνουν καλλυντικά για τις ίδιες και το μωρό τους (26/5)

Η Neal’s Yard Remedies, αγγλική εταιρεία πιστοποιημένων οργανικών καλλυντικών, συμμετέχει στην Ανοιχτή Εβδομάδα για το Σεβασμό στη Γέννα με 2 δωρεάν σεμινάρια το Σάββατο 26/5. Μας καλεί λοιπόν να συμμετάσχουμε -δωρεάν- αφού βέβαια δηλώσουμε έγκαιρα συμμετοχή, στα εξής σεμινάρια:
1. “Ομοιοπαθητική Συμβουλευτική και οργανική φροντίδα για την έγκυο και το μωρό” και
2. “Φτιάξτε τα δικά σας οργανικά καλλυντικά”.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εβδομάδας, η Neal’s Yard Remedies διοργανώνει δύο σεμινάρια το Σάββατο 26/5, στο showroom της εταιρείας στο Χαλάνδρι, Αγ.Βαρβάρας 57:

Α. Ομοιοπαθητική Συμβουλευτική και Οργανική Φροντίδα για την έγκυο και το μωρό (11.30-13.00)
Εισηγήτρια: Έρρικα Παπαβενετίου, Γενική Ιατρός, Ομοιοπαθητικός, Διατροφολόγος, Μέλος ΕΙΕΠ
Θα συζητηθούν θέματα όπως πρόληψη, διατροφή, συμπληρωματικές θεραπείες με βότανα και αιθέρια έλαια.

Β. Φτιάξτε τα δικά σας οργανικά καλλυντικά για το μωρό σας και εσάς (13.30-15.00)
Εισηγήτρια: Μαρίνα Σεραφειμίδου, Αρωματοθεραπεύτρια – Εναλλακτική αισθητικός
Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα αιθέρια έλαια και τα λάδια, τις βασικές αρχές ανάμιξης και δείτε βήμα-βήμα πως να φτιάχνετε τις δικές συνταγές.

Είσοδος δωρεάν.
Δηλώσεις συμμετοχής: Organic Beauty, τηλ. 210 67 29 158, contact@organicbeauty.gr
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Ας γνωρίσουμε την εταιρεία
Σημειώνεται ότι η αγγλική εταιρεία Neal’s Yard Remedies έχει ιστορία 30 χρόνων στο χώρο της οργανικής υγείας και ομορφιάς. ‘Ολα τα προϊόντα της είναι χειροποίητα και όσο το δυνατόν πιο φυσικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται. Παράγονται από πιστοποιημένα οργανικά συστατικά με τη σφραγίδα του Soil Association, χωρίς πειράματα σε ζώα, parabens, phthalates, συνθετικά αρώματα, σιλικόνες, γενετικά τροποποιημένα συστατικά, μικροσωματίδια, ορυκτά έλαια, EDTA, προπυλενογλυκόλη, carbomer και DEA. Κεντρικός στόχος της εταιρείας είναι να βοηθά τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν πιο φυσικά, υγιεινά και ολιστικά χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης, βάσει της φιλοσοφίας ότι η ομορφιά είναι η εξωτερική έκφραση της εσωτερικής υγείας και ζωτικότητας.
Ε-shop: www.organicbeauty.gr (πληροφορίες σημείων πώλησης: 210 67 29 158)