Αρχική InfoMommy Σχέσεις Οι γονείς λένε παραμύθια μέσω iPhone

Οι γονείς λένε παραμύθια μέσω iPhone

Είναι ίσως η πιο γλυκιά συνήθεια, το πιο τρυφερό μοίρασμα ανάμεσα στον γονιό και το παιδί, το διάβασμα ενός παραμυθιού ή ποιήματος, έτσι, για καληνύχτα. Μια συνήθεια που στις απαιτητικές και δύσκολες μέρες που βιώνουν οι γονείς, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να εφαρμοστεί. Οι γονείς με τα απαιτητικά εργασιακά προγράμματα δεν μπορούν να βρίσκονται σπίτι τους την ώρα που τα παιδιά τους πηγαίνουν για ύπνο. Οπότε, για άλλη μια φορά έρχεται η τεχνολογία ως "από μηχανής" θεός να σώσει την κατάσταση - κατά το δυνατόν. Οι κάτοχοι λοιπόν iPad και iPhone 4 μπορούν τώρα να αγοράσουν μια εφαρμογή, το «Nursery Rhymes with StoryTime», που θα τους επιτρέπει να διαβάσουν στα μικρά τους ιστορίες για να κοιμηθούν ή να τους τραγουδήσουν νανουρίσματα ενώ βρίσκονται μακριά.
Υποκατάστατο θα σκεφτείτε, και καθόλου άδικο δεν θα έχετε, αλλά όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρις Στίβενς, διευθύνων σύμβουλος της ψηφιακής εκδοτικής εταιρείας βιβλίων "Atomic Antelope", η οποία δημιούργησε την εφαρμογή μαζί με ψηφιακή εταιρεία σχεδιασμού «Σε έναν σύγχρονο κόσμο με ξέφρενους ρυθμούς, όπου τα επαγγελματικά ταξίδια, εκδρομές και άλλα πολλά που αποχωρίζουν τους γονείς από τα παιδιά τους, το "Nursery Rhymes with StoryTime" τους σμήγει ξανά».

Οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να "συγχρονίσουν" τα iPhones ή τα iPads υπογράφοντας στο Game Center, ένα online portal παιχνιδιών της Apple, ώστε να μπορούν να μιλούν σε πραγματικό χρόνο, και τους γονείς να είναι σε θέση να καθοδηγούν τα παιδιά τους μέσα από το βιβλίο ή να παρακολουθούν καθώς τα παιδιά γυρίζουν τις σελίδες.

«Μπορούν να συζητούν σε ένα ηχητικό επίπεδο και να συνδέονται σε ένα οπτικό επίπεδο» δήλωσε ο Στιβ Μπίτεν από το στούντιο σχεδιασμού της εφαρμογής.

εφαρμογής στο iPhone ή στο iPad τους. Κοστίζει 2,39 στερλίνες (3,83 δολάρια).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.