Αρχική Διάφορα Οι δρακοϊστορίες συνεχίζονται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (18/3)!

Οι δρακοϊστορίες συνεχίζονται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (18/3)!

Για ακόμη μια Κυριακή, συνεχίζεται το επιτυχημένο πρόγραμμα αφήγησης ιστοριών, με την αγαπημένη μας παραμυθού Σάσα Βούλγαρη, σχεδιασμένο ειδικά για το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά των δράκων, η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη σας περιμένει για να σας μυήσει στη μαγεία τους: Δράκοι Φλογοβόλοι, Δράκοι Τριχωτοί, Δράκοι Κουτοί και Δράκοι Δολεροί, από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ρωσία, την Βόρεια Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα!

Οι μύθοι που θα ακουστούν είναι οι εξής:

• Το βουνό της Δράκαινας πώς σώζει μια δράκαινα Μμνα τον γιο της από τον πυρετο;
• Τρία Βασίλεια! Χρυσό, Ασημένιο, Χάλκινο! Και τρεις Δράκοι! Που τα φυλάνε ακοίμητοι και ετοιμοπόλεμοι! Μια παλιά κι αγαπημένη ρώσικη ιστορία! Κι άλλα πολλά Δρακο-­‐παραμύθια, με δράκους που κοιμούνται με τα μάτια ανοιχτά! Σσσσσς! Μην τους ξυπνήσουμε!

Πού: Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Διασκευή και ελεύθερη απόδοση των παραδοσιακών ιστοριών από την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη
Εισιτήρια: €8 ομαδικό (άνω των 10 ατόμων): €6

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με την Σάσα Βούλγαρη σε κάθε παράσταση θα δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς.


Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος
Κρατήσεις θέσεων / Πληροφορίες: Τηλ. 210 3418550


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.