Αρχική Διάφορα Οι δραστηριότητες του Ανοιχτού Σχολείου έρχονται και στο χώρο σας!

Οι δραστηριότητες του Ανοιχτού Σχολείου έρχονται και στο χώρο σας!


Για άλλη μια φορά το Ανοιχτό Σχολείο καινοτομεί και σας κάνει δύο ξεχωριστές προτάσεις που μπορούν να προσαρμοστούν απόλυτα στις ανάγκες του παιδιού σας και των φίλων του.

Ετοιμάζοντας το πάρτι μου!

Στόχος του εργαστηρίου είναι το παιδί, μόνο του ή με παρέα (έως 4 άτομα) να οργανώσει το πάρτι του. Με αυτό τον τρόπο οι συμμετέχοντες μαθαίνουν μέσα από την πράξη, πώς να βάζουν στόχους και να τους υλοποιούν, πως να οργανώνονται, να συνεργάζονται, να γίνονται δημιουργικοί και παράλληλα να νιώθουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό που νοιώθει ένας «δημιουργός» όταν ολοκληρώνει τη δουλειά του. Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου τα παιδιά, με την βοήθεια του συντονιστή μπορούν να κάνουν κάποιες ή όλες από τις κάτωθι δραστηριότητες:

Να ετοιμάσουν τα προσκλητήρια
Να φτιάξουν την τούρτα
Να ετοιμάσουν κάποιους μεζέδες για το πάρτι
Να αποφασίσουν για τη διακόσμηση
Να οργανώσουν δραστηριότητες για να διασκεδάσουν τα παιδιά

Σημείωση: Ο αριθμός των συναντήσεων και το κόστος του εργαστηρίου προσαρμόζεται ανάλογα με τις δραστηριότητες που θα γίνουν και τα άτομα που θα συμμετέχουν.

Χρώματα, μπογιές και άλλα πολλά για να αλλάξουμε πράγματα παλιά

Στόχος αυτού του δημιουργικού εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους, να γίνονται δημιουργικοί, να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και να βρίσκουν ξεχωριστούς τρόπους να υλοποιήσουν αυτά που ονειρεύονται.
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου βοηθάμε τα παιδιάνα ανανεώσουν παλιά αντικείμενα (πχ: ποδήλατο, γλάστρες, καρέκλες, τραπεζάκια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε), αξιοποιούμε τοίχους που χρειάζονται βάψιμο, δημιουργούμε ευχάριστες χρωματιστές γωνιές μέσα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τα παιδια γίνονται μάστορες και με την βοήθεια του συντονιστή προσπαθούν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους και να ανανεώσουν το χώρο τους.

Σημείωση: Στο κάθε εργαστήριο μπορούν να συμμετέχουν έως 4 παιδιά. Οι συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν και το κόστος του εργαστηρίου εξαρτάται από τους στόχους που θα βάλουμε και τις ηλικίες των συμμετεχόντων.

*Τα παρακάτω εργαστήρια μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο μας ή στο χώρο σας.

Ανοιχτό Σχολείο
Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία
Τηλ: 2106640433

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης:Ανοιχτό Σχολείο

Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία 19002

Site: www.anoixto-sxoleio.gr

e-mail: anoixto@anoixto-sxoleio.gr

Τηλ: 2106640433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.