Οι εθελοντές καταργούν τους μεσάζοντες και στην Αθήνα

Και στον Νέο Κόσμο εθελοντές καταργούν τους μεσάζοντες που ανεβάζουν τις τιμές ακόμη και των αγαθών πρώτης ανάγκης στα ύψη και κάθε Κυριακή θα τα πωλούν σε τιμές πολύ κοντά σε εκείνες του παραγωγού.

Το blog www.neoskosmos-athens.blogspot.com, που εδώ και καιρό πρωταγωνιστεί σε εκστρατείες πάταξης της ακρίβειας, θα αποτελέσει το μέσο επικοινωνίας όλης αυτής της κίνησης, ενημερώνοντάς μας για το πώς και πού θα διοργανώνται τα παζάρια. Το blog με σύνθημα το «Χτυπάμε την κρίση» προσπαθεί να πείσει τους επιχειρηματίες της περιοχής να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές, ενώ ανάμεσα σε άλλα έχει υιοθετήσει και την εκστρατεία αλληλεγγύης «Το πιάτο της αγάπης».

Οι παραγγελίες θα δίνονται ηλεκτρονικά και κατά τη συνάντηση της Κυριακής οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν τις προμήθειές του απευθείας από τους παραγωγούς σε συσκευασίες των 5 κιλών.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις ποσότητες που επιθυμεί να αγοράσει κάποιος στο e-mail pparatiritis@yahoo.com. Στην ίδια διεύθυνση μπορούν να απευθύνονται και οι παραγωγοί με τις προσφορές τους.

Για τον τόπο διεξαγωγής του μεγάλου παζαριού θα ενημερωθούμε σύντομα, καθώς ακόμα οι υπεύθυνοι είναι σε φάση αναζήτησης του πλέον κατάλληλου σημείου.