Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Οι εκδόσεις Πατάκη γιορτάζουν τον μήνα εφηβείας (10/11)

Οι εκδόσεις Πατάκη γιορτάζουν τον μήνα εφηβείας (10/11)

Οι Εκδόσεις Πατάκη και το Βιβλιοπωλείο Πατάκη έχουν αφιερώσει το Νοέμβριο στους εφήβους και υλοποιούν δράσεις με στόχο την προσωπική έκφραση της πιο δημιουργικής και συνάμα ευαίσθητης ηλικιακής ομάδας.

Οργανωμένες ομάδες εφήβων, σχολεία αλλά και ανεξάρτητες παρέες επιλέγουν το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, να ανακαλύψουν βιβλία που τους αφορούν και να συναντήσουν ανθρώπους που συντονίζονται μαζί τους και τους καταλαβαίνουν.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης και έχοντας την πεποίθηση ότι «εφηβεία σημαίνει έχω τη δύναμη να αλλάξω τον κόσμο!» οι Εκδόσεις Πατάκη θα αποδώσουν στη UNICEF μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις σχεδόν όλων των βιβλίων σύγχρονης λογοτεχνίας καθώς και των βιβλίων φαντασίας που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2012 στο ομώνυμο βιβλιοπωλείο.

Τα βιβλία θα υπάρχουν σε ειδικό σημείο προβολής στον χώρο του με την ένδειξη: Αυτό το βιβλίο υποστηρίζει τα παιδιά. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις αποδίδεται στη UNICEF.

Το προσεχές Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων θα λάβει χώρα μια διαδραστική εκδήλωση υπό τον τίτλο "Το κλεμμένο βιολί" και την καθοδήγηση της σκηνοθέτριας και θεατροπαιδαγωγού Τζωρτζίνας Κακουδάκη.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης: 210.36.50.024 / 210.36.50.071 / ekdiloseis@patakis.gr

Βιβλιοπωλείο Πατάκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter