Αρχική InfoMommy Νέα Οι θαυματοποιοί χορευτές MOMIX στην Ελλάδα

Οι θαυματοποιοί χορευτές MOMIX στην Ελλάδα

Ευαισθησία χιούμορ, εφευρετικότητα και δεξιοτεχνία, έμπνευση, γνώση και φαντασία, συνθέτουν το DNA των περίφημων ΜΟΜΙΧ, της κορυφαίας και διασημότερης ομάδας ακροβατικού χορού στον κόσμο!

Οι «θαυματοποιοί χορευτές» του χορογράφου Moses Pendleton, που οριοθέτησαν μοναδικά ένα ανατρεπτικό και διαδραστικό περιβάλλον, όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, τα ακροβατικά, την παντομίμα, το θέατρο σκιών, τον αθλητισμό και την υποκριτική, επιστρέφουν στη χώρα μας.

MOMIX REMIX

Το REMIX παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται μάλιστα τρεις ολοκαίνουριες δημιουργίες του Moses Pendleton, που με τη φρεσκάδα και τη δυναμική τους προσδίδουν νέα, άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία στη γνωστή φυσιογνωμία τους. Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι ένα ανθολόγιο από τις καλύτερες στιγμές των πιο ιστορικών χορογραφιών της ομάδας, από τις οποίες οι περισσότερες επίσης, δεν έχουν παρουσιασθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας.

Πρόγραμμα Περιοδείας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Δευτέρα 4 Ιουλίου, Θέατρο Γης
ΑΘΗΝΑ - Τετάρτη 6 Ιουλίου, Θέατρο Λυκαβηττού
ΠΑΤΡΑ - Πέμπτη 7 Ιουλίου, Κάστρο
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Σάββατο 9 Ιουλίου, Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»
ΧΑΝΙΑ - Κυριακή 10 Ιουλίου, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.