Οι παράλογες απαιτήσεις του Τζάστιν Μπίμπερ


Θα ερχόταν στην Ελούντα για να τραγουδήσει, έναντι αδράς αμοιβής, στο πάρτι γενεθλίων της 12χρονης κόρης ενός Ελληνοελβετού επιχειρηματία. Κι ενώ έλαβε το υπέρογκο ποσό του 1.000.000 δολ., κι ενώ με τις παράλογες απαιτήσεις του που αξίωσε να ικανοποιηθούν από το ξενοδοχείο που θα διέμενε στην Ελούντα, έκανε τους υπαλλήλους να χάσουν τον ύπνο τους, στο τέλος αποφάσισε ότι κάποιος προσωπικός λόγος δεν του επέτρεπε να έρθει.
Συγκεκριμένα, ο Τζάστιν Μπίμπερ, για μία εμφάνιση διάρκειας μόλις 15 λεπτών στο πάρτυ γενεθλίων και για τις 2 ημέρες που θα έμενε στη Κρήτη ζητούσε τα εξής: να έχει 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμες Cadillac, δύο έξτρα δωμάτια για τους σωματοφύλακές του και για γραφείο συσκέψεων με τους συνεργάτες του, ενώ απαίτησε να υπάρχει δίπλα στη σκηνή (η οποία θα ήταν έτσι κι αλλιώς στο ξενοδοχείο) έξτρα δικό του καμαρίνι που θα διέθετε ποικιλία τσαγιών και φρέσκες σαλάτες με λαχανικά εποχής και οι απαιτήσεις δε τελειώνουν εδώ.
Στο χώρο που θα διέμενε έπρεπε η θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 22 βαθμούς Κσυελσίου και να υπάρχουν πολλά μπουκάλια vitamin water και σακουλάκια με καναδέζικα τσιπς σε κάθε δωμάτιο, ενώ απαγόρευε ρητά να υπάρχει μαγιονέζα σε οποιοδήποτε φαγητό θα του σερβίρουν.
Και μπορεί να ανέβαλε την εμφάνισή του στο πάρτι, το ποσό όμως το κράτησε προκαταβολικά για την συναυλία του στα 13α γενέθλια της κόρης του επιχειρηματία του χρόνου.