Οι πιο μεταξένιες βλεφαρίδες είναι οι δικές σου

NEA RESPECTISSIME ULTRA DOUX:  Μια μάσκαρα με 94% φυσικά συστατικά. Με μεταξένιες και φυσικά διαχωρισμένες βλεφαρίδες.  Που χαρίζει εύκολο ντεμακιγιάζ.

Σκεφτείτε πόσο πολύ και πόσες φορές έχετε ταλαιπωρηθεί από τη χρήση μιας μάσκαρα. Ειδικά αν τα μάτια σας είναι ευαίσθητα, το άγχος διπλασιάζεται.

Τώρα πια γνωρίζετε καλά ότι τα ευαίσθητα μάτια και η χρήση της μάσκαρα απαιτούν πάνω απ’ όλα ένα σωστό προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους. Γιατί καμιά μας δεν θέλει μια απλή κίνηση ομορφιάς να γίνεται άγχος για τις γυναίκες με ευαίσθητα μάτια, από την εφαρμογή έως και την αφαίρεση του πιο αγαπημένου προϊόντος ομορφιάς.

Ας εστιάσουμε σε κάποια σημεία που δημιουργούν πρόβλημα:
> Κατά την εφαρμογή, τα παραδοσιακά βουρτσάκια προκαλούν τριβή και τράβηγμα των βλεφαρίδων.
> Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η μάσκαρα μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και δυσφορία στα μάτια, ενώ οι βλεφαρίδες γίνονται σκληρές και άκαμπτες.
> Κατά το ντεμακιγιάζ, η μάσκαρα αφαιρείται δύσκολα προκαλώντας ερεθισμό και απώλεια βλεφαρίδων από το αναγκαστικό τρίψιμο των ματιών.


Γι’ αυτό τώρα τα εργαστήρια της La Roche-Posay δημιουργούν μια νέα μάσκαρα με επαναστατική σύνθεση, που εξασφαλίζει υψηλή ανοχή και ασφάλεια, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια. Για να το πετύχουν αυτό, χρειάστηκε να επανεξετάσουν την κλασική σύνθεση των παραδοσιακών μάσκαρα και να δημιουργήσουν μια νέα επαναστατική σύνθεση με 94% φυσικά συστατικά.

Από την εφαρμογή έως και την αφαίρεσή της, η RESPECTISSIME ULTRA DOUX προσφέρει μια μοναδική εμπειρία απόλυτης θρέψης και απαλότητας στις βλεφαρίδες.Ας τη δοκιμάσουμε.