Οι πολύτεκνοι της Showbiz !

Kevin Costner

Ο γοητευτικότατος ηθοποιός, 56 ετών σήμερα, έχει 7 παιδιά. Από τον πρώτο του γάμο που διήρκεσε 16 χρόνια, απέκτησε 2 κόρες και 1 γιο. Μετά το διαζύγιο, απέκτησε ακόμη 1 γιο από μία σύντομη ερωτική σχέση και το 2004 παντρεύτηκε τη Γερμανίδα Christine Baumgartner. Με την τελευταία σύζυγό του, έχουν 1 κόρη και 2 γιούς.

Eddie Murphy

Ο 50χρονος κωμικός, είναι πατέρας 8 παιδιών! Έχει παντρευτεί επίσημα 1 φορά, ενώ τον Ιανουάριο του 2008 αντάλλαξε «όρκους αγάπης» με την παραγωγό ταινιών producer Tracey Edmonds, τους οποίους πήραν πίσω λίγες εβδομάδες μετά. Anyway, ο άτακτος Eddie είναι πατέρας 5 κοριτσιών και 3 γιών.

Mel Gibson

Ένας ακόμη πολύ άτακτος της showbiz! Μετά από 30 χρόνια κοινής ζωής με την πρώτη σύζυγό του, και 7 παιδιά, χώρισε και παντρεύτηκε τη Ρωσίδα πιανίστρια Oksana. Μαζί της απέκτησε ένα κοριτσάκι.

Steven Spielberg

Επτά παιδάκια έχει ο πολυαγαπημένος σκηνοθέτης και η σύζυγός του Kate! Τα 2 υιοθετημένα, ένα αγόρι από τον πρώτο του γάμο, ένα από τον πρώην γάμο της γυναίκας του, και 3 βιολογικούς γιούς που απέκτησαν μαζί. Πολύτεκνοι με το παραπάνω!

Angelina Jolie & Brand Pitt

Πώς θα μπορούσαν να λείψουν από ένα τέτοιο άρθρο, οι πολυσυζητημένοι γονείς Angelina & Brand! Εχουν 6 παιδάκια, τα 3 υιοθετημένα.