Αρχική InfoDad Οι όμορφοι άντρες πληρώνονται καλύτερα!

Οι όμορφοι άντρες πληρώνονται καλύτερα!

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία από από οικονομολόγους όσο πιο όμορφοι είναι οι άνδρες τόσο καλύτερα αμοίβονται! Κατά μέσο όρο η φυσική ομορφιά τους αποφέρει 32.150 δολάρια παραπάνω κάθε χρόνο.

Ένας άνδρας με μέση εμφάνιση κερδίζει μόλις 49.600 δολάρια ετησίως ενώ ένας ελκυστικός άνδρας κερδίζει 81.750 δολάρια σύμφωνα με τον οικονομολόγο Τζεφ Μπόρλαντ του πανεπιστημίου της Μελβούρνης.

«Ανδρες με εμφάνιση κάτω του μετρίου κερδίζουν 26% λιγότερα από το μέσο μισθό και άνδρες με εμφάνιση άνω του μετρίου κερδίζουν 22% περισσότερα» είπε ο κ. Μπόρλαντ.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στις γυναίκες η ομορφιά δεν κάνει και μεγάλη διαφορά στην αμοιβή τους.

Τέλος σημειώνεται πως οι όμορφοι άνδρες έχουν και περισσότερες πιθανότητες να εκλεγούν βουλευτές, αν αποφασίσουν να ασχοληθούν με την πολιτική.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.