Αρχική Νέα Οι Info… ελαιουργοί αναλαμβάνουν δράση στο ΣΕΦ (6,7,8/4)

Οι Info… ελαιουργοί αναλαμβάνουν δράση στο ΣΕΦ (6,7,8/4)

Το 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς ανοίγει τις πύλες του στις 6 Απριλίου στο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 του μήνα. Εκεί το infokids.gr, πιστό στις ιδέες του για την προώθηση της μεσογειακής διατροφής στα παιδιά θα σας περιμένει στο info-ελαιοτριβείο.

Στο χώρο του παιδότοπου, θα λειτουργεί το info-ελαιοτριβείο για τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα μα παρακολουθήσουν από κοντά την παραγωγή ελαιολάδου και να συμμετέχουν σ’ αυτή… με την ομάδα του infokids.

Θα εμημερωθούν για τα αγνά παραδοσιακά ελαιόλαδα και τα οφέλη που έχουν στημ υγεία μας.
Έμπειροι συμεργάτες μας θα βρίσκονται διαρκώς στο χώρο του παιδότοπου και θα παροτρύνουν τα παιδιά να συμμετέχουν στις δραστηριότητες.
Στο τέλος της εκπαιδευτικήε δραστηριότητας όλα τα παιδιά θα παραλαμβάνουν από το χώρο ένα βραβείο συμμετοχής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.