Ομελέτα στο φούρνο

Ετοιμαζόμαστε για την κορύφωση των αποκριάτικων εορτασμών, με σπιτικά γλέντια, καλό φαγητό, τραγούδι και χορό. Η ομελέτα στο φούρνο δίνει μια ευχάριστη γευστικά νότα στο τραπέζι μας.

Υλικά
8 αυγά
1 λουκάνικο (κατα προτίμηση χωριάτικο)
1 πιπεριά
200 γραμμ. τυρί κασέρι
2 πατάτες
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ψιλοκόβουμε, ετοιμάζοντάς τις για τηγάνισμα. Τις τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν μαλακές.
Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια.
Κόβουμε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια.
Κόβουμε το κασεράκι σε μικρά κυβάκια.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Ρίχνουμε μέσα το κασέρι.
Σοτάρουμε σε μικρό τηγάνι το λουκάνικο και τις πιπεριές για 5 λεπτά.
Αδειάζουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε ένα πιρέξ και κατόπιν περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών.
Προσθέτουμε λίγο πιπέρι.
Ψήνουμε στους 200oC για 20 λεπτά.