Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Ο Έκτορας Μποτρίνι παρουσιάζει το νέο του βιβλίο (29/1)

Ο Έκτορας Μποτρίνι παρουσιάζει το νέο του βιβλίο (29/1)

Ο Έκτορας Μποτρίνι θα βρεθεί στo Cafe του Public της πλατείας Συντάγματος την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 στις 20:00, με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του ‹‹Μάγειρας γίνεσαι ››.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα όμορφο εργαλείο για την καθημερινή μας κουζίνα, που θα κάνει το χαμόγελο να λάμπει στα πρόσωπά μας. Παρακάμπτοντας δυσάρεστα υλικά, μαγειρικές τεχνικές που απαιτούν πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό, περίπλοκες μεθόδους παρασκευής, γενικότητες και φλυαρίες περί της φιλολογίας της κουζίνας, θα βρείτε μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα και μεθόδους που χρειάζεται να γνωρίζετε.

Θα προλογίσουν η κα Θάλεια Τσιχλάκη και ο κος Νίκος Σαμοΐλης.

Πού: Public Πλατείας Συντάγματος // Public cafe

Καραγεώργη Σερβίας 1 - Πλατεία Συντάγματος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.