Αρχική Νέα Ο αγαπημένος μας παραμυθάς στον Κινηματογράφο Δαναό

Ο αγαπημένος μας παραμυθάς στον Κινηματογράφο Δαναό

Ποιος δεν θυμάται τον Νίκο Πιλάβιο στην αγαπημένη εκπομπή των παιδικών μας χρόνων; Ποιος τριαντάρης και βάλε μπορεί να ξεχάσει τον αξιολάτρευτο παππού που όταν φορούσε το μαγικό γιλέκο του μπορούσε να πετάξει και να μιλήσει με τα ζώα, τα φυτά και τα πράγματα;

Φέτος ο κινηματογράφος Δαναός έχει ετοιμάσει τη δική του παραμυθένια γωνιά και φιλοξενεί με μεγάλη χαρά τον Νίκο Πιλάβιο, για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις.

Ο “Παραμυθάς” θα φορέσει το μαγικό του γιλέκο και θα πετάξει πάνω από την πόλη για να φτάσει γρήγορα-γρήγορα στην αίθουσα του Δαναού, όπου για πρώτη φορά θα ζωντανέψουν ξανά οι πιο τρυφερές παιδικές αναμνήσεις των μεγάλων.

Τις ιστορίες του Παραμυθά ντύνουν οι ευαίσθητες μελωδίες της Μαριέττας Φαφούτη, οι ζωγραφιές που σχεδιάζει το αόρατο μολύβι του είναι της Στεφανίας Ταπτά, ενώ την σκηνοθεσία των παραστάσεων επιμελείται ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Πιλάβιος.

Παραστάσεις: 26 Δεκεμβρίου - 12:00 , 27,29,30 Δεκεμβρίου - 16:00

Τιμή Εισιτηρίου: 9€

Πού: Κινηματογράφος Δαναός, Λεωφ. Κηφισίας 109, Πανόρμου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.