Αρχική Διάφορα Ο Αη Βασίλης θα έρθει κολυμπώντας ... στο Cretaquarium

Ο Αη Βασίλης θα έρθει κολυμπώντας ... στο Cretaquarium

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων την περίοδο των εορτών το Cretaquarium, υποδέχεται τον Άη Βασίλη, όχι από την καμινάδα αλλά από τα βαθιά νερά του ενυδρείου. Ο αγαπημένος των παιδιών αφήνει για λίγο το έλκηθρο του και φορώντας μάσκα καταδύσεων, βουτάει στις δεξαμενές του Cretaquarium, φέρνοντας πολλά "δώρα" στους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο (10-11 Δεκεμβρίου) και θα διαρκέσεουν έως τα Φώτα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφηγήσεις βιωματικών παραμυθιών και παραστάσεις θεάτρου σκιών από τον Άθω Δανέλλη. Επίσης τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά φτιάχοντας κατασκευές εμπνευσμένες από τον κόσμο της θάλασσας, αλλά και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Ενυδρείο Cretaquarium - Θαλασσόκοσμος

Πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών, Ηράκλειο, Κρήτη
2810 337788


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.