Ο Αλαντίν πάει θέατρο

Ο Θεατρικός οργανισμός “Ηλιαχτίδα”, με σεβασμό στην προσωπικότητα των παιδιών, εφόδιο την πείρα του και τη δική σας αγάπη, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο χώρο του παιδικού θεάτρου.
Στο πλαίσιο της φετινής περιοδείας, παρουσιάζει τις Κυριακές 10 και 17 Φεβρουαρίου, στον κινηματογράφο «ΚΗΦΙΣΙΑ 3 CINEMAX», τον “Αλαντίν”.  Θεατρικό έργο βασισμένο στο γνωστό, κλασικό παραμύθι της Ανατολής, που έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές παιδιών και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για μια φαντασμαγορική παράσταση, που διαδραματίζεται στην παραμυθένια Βαγδάτη, σε σκηνοθεσία  Άλκη Ζερβού, με αξιόλογους ηθοποιούς, πρωτότυπη μουσική, φανταστικά κοστούμια, υπέροχα σκηνικά και εντυπωσιακά εφέ.

Το έργο αναφέρεται στις περιπέτειες του Αλαντίν και στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο, την αγάπη και το μίσος.

Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν, ο φτωχός, κατεργάρης μα καλόκαρδος Αλαντίν, συναντά στο δρόμο του έναν άγνωστο άντρα που του παρουσιάζεται σαν θείος του – αδελφός του μακαρίτη του πατέρα του. Αυτός όμως είναι ο κακός μάγος Τζαφάρ που προκειμένου να πραγματοποιήσει τα πανούργα σχέδιά του ξεγελάει τον φτωχό Αλαντίν, τον πηγαίνει σε μια μυστηριώδη σπηλιά… εκεί όμως εμφανίζεται το Τζίνι… και τότε…

Η συνεχεία στον κινηματογράφο «ΚΗΦΙΣΙΑ 3 CINEMAX»  – που βρίσκεται στην Κηφισιά, οδός Δροσίνη 16 (έναντι Βάρσου) -στις 10 και 17 Φεβρουαρίου.

Ώρες παραστάσεων

Κυριακή 10/02 11.30 το πρωί και 3.00 το μεσημέρι

Κυριακή 17/02 10.30 το πρωί και 1.00 το μεσημέρι
Για κρατήσεις θέσεων, τηλέφωνο: 6944577683