Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στο Publicafe στον Πειραιά!

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, αλλά και του βιβλίου, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Αντώνη Νικοπολίδη στο κατάστημα Public (www.public.gr) στον Πειραιά. Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 20.00 ο δημοφιλής τερματοφύλακας θα βρεθεί στο χώρο του Publicafe (https://www.facebook.com/PublicBF#!/pages/Public-Cafe/352316208121793) στο Public στον Πειραιά για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό το βιβλίο του «Ο Αγώνας της Ζωής μου», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «MVPublications».

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μέσα από το βιβλίο του «Ο Αγώνας της Ζωής μου» αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της αγωνιστικής του πορείας. Πρόκειται για την αυτοβιογραφία του ποδοσφαιριστή που μιλά για την αγωνιστική του πορεία, για τις αδυναμίες του, αλλά και για ζητήματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ερωτήματα που αφορούν στην καριέρα του, στην πορεία της ζωής του, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την Εθνική ομάδα, για το πιο αδύνατο σημείο του, την χειρότερη ήττα της ζωής του, την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη στιγμή της επαγγελματικής του πορείας, όλα βρίσκουν απαντήσεις μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και οι θαυμαστές του Αντώνη Νικοπολίδη θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους αναμφισβήτητα καλύτερους έλληνες ποδοσφαιριστές και να ανταλλάξουν μαζί του απόψεις.