Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Ο Απλός, Υγιεινός και Οικονομικός Τρόπος Διατροφής …περνάει μέσα από την κουζίνα

Ο Απλός, Υγιεινός και Οικονομικός Τρόπος Διατροφής …περνάει μέσα από την κουζίνα

Για ένα ακόμα εξάμηνο, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει μία πρωτότυπη εκδήλωση Παιδειατροφή, με επίκεντρο την ισορροπημένη διατροφή και τη φυσική δραστηριότητα.

Με βασικό στόχο να αναδείξει την αξία της ισορροπημένης και οικονομικής μαγειρικής, το Τμήμα Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής σε συνεργασία με τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Π.Φαλήρου καλεί τους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους να ανακαλύψουν ότι Ο Απλός, Υγιεινός και Οικονομικός Τρόπος Διατροφής …περνάει μέσα από την κουζίνα!

Η εορταστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 και ώρα 18:00 μ.μ. στον Α' Παιδικό Σταθμό «Ι.Φιξ» (Ι.Φιξ 10). Η τοπική ομάδα του Παιδειατροφή έχει προετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις που θα ενθουσιάσει τους μικρούς δημότες: χορευτικά δρώμενα, τραγούδια, έκθεση ζωγραφικής και συμβουλές μαγειρικής για λιλιπούτειους σεφ υπόσχονται να διασκεδάσουν τα παιδιά!

Επίσης, ο Chef Άκης Πετρετζίκης θα ετοιμάσει μαζί με τα παιδιά μία εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή!

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου είναι ένας από τους πέντε πιλοτικούς δήμους του Παιδειατροφή που συμμετέχει με επιτυχία στο πρόγραμμα ήδη από το Δεκέμβριο του 2008, συμβάλλοντας ενεργά στις προσπάθειες πρόληψης της παιδικής παχυσαρκίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.