Ο Απλός, Υγιεινός και Οικονομικός Τρόπος Διατροφής …περνάει μέσα από την κουζίνα

Για ένα ακόμα εξάμηνο, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει μία πρωτότυπη εκδήλωση Παιδειατροφή, με επίκεντρο την ισορροπημένη διατροφή και τη φυσική δραστηριότητα.

Με βασικό στόχο να αναδείξει την αξία της ισορροπημένης και οικονομικής μαγειρικής, το Τμήμα Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής σε συνεργασία με τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Π.Φαλήρου καλεί τους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους να ανακαλύψουν ότι Ο Απλός, Υγιεινός και Οικονομικός Τρόπος Διατροφής …περνάει μέσα από την κουζίνα!

Η εορταστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 και ώρα 18:00 μ.μ. στον Α’ Παιδικό Σταθμό «Ι.Φιξ» (Ι.Φιξ 10). Η τοπική ομάδα του Παιδειατροφή έχει προετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις που θα ενθουσιάσει τους μικρούς δημότες: χορευτικά δρώμενα, τραγούδια, έκθεση ζωγραφικής και συμβουλές μαγειρικής για λιλιπούτειους σεφ υπόσχονται να διασκεδάσουν τα παιδιά!

Επίσης, ο Chef Άκης Πετρετζίκης θα ετοιμάσει μαζί με τα παιδιά μία εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή!

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου είναι ένας από τους πέντε πιλοτικούς δήμους του Παιδειατροφή που συμμετέχει με επιτυχία στο πρόγραμμα ήδη από το Δεκέμβριο του 2008, συμβάλλοντας ενεργά στις προσπάθειες πρόληψης της παιδικής παχυσαρκίας.