Αρχική InfoMommy Νέα Ο Αl Di Meola στο Ακροπόλ (4-5/11)

Ο Αl Di Meola στο Ακροπόλ (4-5/11)

Ο παγκόσμιας φήμης κι αγαπημένος του ελληνικού κοινού κιθαριστής Al Di Meola, έρχεται στην Ελλάδα, μετά από καλλιτεχνική πρόσκληση του Έλληνα σολίστα στο μπουζούκι Μιχάλη Παούρη. Ο Meola στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας, στις 4 και 5 Νοέμβρη στις 9.00 το βράδυ, θα παρουσιάσει την νέα του δουλειά Persuit of Radical Rhapsody στο θέατρο Ακροπόλ. Πρόκειται για την νέα του προσέγγιση στη jazz, όπου ο σπουδαίος κιθαριστής καταδεικνύει και την μεγάλη του αγάπη σε αυτό το είδος της μουσικής.
Όμως στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ, ο διάσημος μουσικός στο 2ο μέρος του προγράμματός του θα παίξει από κοινού με τον σολίστα στο μπουζούκι Μιχάλη Παούρη. Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν μερικούς μήνες στο Παρίσι κι επί σκηνής αυτοσχεδιάζοντας, δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που απήλαυσε το Παριζιάνικο κοινό.
Στις 4 και στις 5 Νοέμβρη φαίνεται πως το μπουζούκι θα "συνομιλήσει" με την κιθάρα του Μeola σε δύο βραδιές που χωρίς άλλο...θα συζητηθούν πολύ. Ο Μιχάλης Παούρης, δεξιοτέχνης στο μπουζούκι, καθώς και θαυμάσιος ερμηνευτής jazz κομματιών.
Πολλοί, μεταξύ τους και ο Al Di Meola, τον αποκαλούν "φαινόμενο!".

Θέατρο Ακροπόλ,
Ιπποκράτους 9-11, στις 4 & 5 Νοεμβρίου στις 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 10, 20, 30, 40, 50
Σημεία πώλησης: Ιπποκράτους 9-11 τηλ. 210.3643700, www.ticketservices.gr και βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Πληροφορίες: τηλ. 210.3643700, www.acropoltheater.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.