Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας του Όσκαρ Ουάιλντ στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη (14/12)

Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας του Όσκαρ Ουάιλντ στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη (14/12)

Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Η Άννα Σακαλή παρουσιάζει μια ξεχωριστή παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με τη φωνή του μεγάλου ηθοποιού Δημήτρη Χορν, στο ρόλο  του ευτυχισμένου πρίγκιπα. Ένα θεατρικό παραμύθι με ζωντανή μουσική (Μπαχ, Βιβάλντι, παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα και hip-hop τραγούδια). «Πρίγκιπας» - «Χελιδόνι, χελιδονάκι, μικρό μου χελιδόνι, κάτω εδώ στο δρόμο, στέκεται ένα κοριτσάκι που πουλάει σπίρτα στους περαστικούς. Της έπεσαν όμως τα σπίρτα μέσα στα νερά και βράχηκαν και καταστράφηκαν.  Αν δεν πάει σπίτι του λεφτά, θα το δείρει ο πατέρας του και τώρα κλαίει το καημένο. Ξεκόλλησε το ρουμπίνι από το σπαθί μου και δώσ' του το σε παρακαλώ...»

Αφηγητής: Γιώργος Κιμούλης
Και τα παιδιά: Ίωνας Γραβάνης, Πέτρος Ζαρκάδης, Αγάπη Βαλάση,
Ιάσων Χρισοστομίδης, Γιάννη Κούρος
Παίζει και χορεύει η Πηνελόπη Καραλή

Ώρα: 17:00

Γενική είσοδος: 10 €

Αμφιθέατρο Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών
και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη
Λ. Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1
106 71 Αθήνα

Πληροφορίες:
Τ: 210-3611206
E: info@theocharakis-foundation.gr
www.thf.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.