Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας του Oscar Wilde (από 17/2)

Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας του Oscar Wilde (από 17/2)

«Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας αφορά από τη μία τα παιδιά και από την άλλη όσους έχουν διατηρήσει τα παιδικά χαρίσματα της απορίας και της χαράς» - Oscar Wilde

Τα αγάλματα στις πόλεις μένουν ακίνητα στο ίδιο σημείο όπου τα έστησαν. Παρατηρούν αμίλητα τις ζωές των ανθρώπων που περνούν από μπροστά τους. Είναι τα σταθερά σημεία μιας πόλης που κινείται διαρκώς. Ψηλά πάνω από μια τέτοια πόλη σε μια ψηλή κολώνα, πιο ψηλή και απ’ το πιο ψηλό της κτίριο στεκόταν το άγαλμα του Ευτυχισμένου Πρίγκιπα... Από εκεί ψηλά μπορούσε να βλέπει τα πάντα. Παρακολουθούσε τις ζωές όλων των κατοίκων της πόλης του, την καθημερινότητά τους, τις συνήθειές τους, τις ιδιοτροπίες τους, τις χαρές και τις λύπες τους. Μια φθινοπωρινή μέρα ένα αργοπορημένο χελιδόνι που ταξιδεύει για την Αίγυπτο κάνει μια στάση στο άγαλμα του Ευτυχισμένου Πρίγκιπα. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τον κόσμο αγνοώντας το κόστος των πράξεών τους.

Τι μπορείς να μάθεις από ένα σπασμένο πατζούρι, έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο, μερικές χαλασμένες ομπρέλες; Τα αντικείμενα κρατούν μέσα τους τις μνήμες και τα αισθήματα των ανθρώπων που τα χρησιμοποίησαν. Ένας ολόκληρος κόσμος θα χτιστεί από τους θησαυρούς ενός σκουπιδότοπου για να ζωντανέψει η ιστορία ενός αγάλματος και ενός χελιδονιού.


Η παράσταση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες

Έναρξη: Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, 11.30
Βραδινές παραστάσεις: κάθε Δευτέρα & Τρίτη, 21.30
Πρωινή παράσταση: κάθε Κυριακή 11.30

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (με ελεύθερη συνεισφορά)
Κρατήσεις: 6989445160

CAMP Contemporary Art Meeting Point
Ευπόλιδος 4 & Απελλού 2, Πλ. Κοτζιά, 105 51 Αθήνα

Συντελεστές
Δραματουργία-Σκηνοθεσία: Ιπτάμενοι Άνθρωποι
Φωτογραφίες: Πέτρος Ζίσου

Ερμηνεύουν: Ρεβέκκα Γκόγκου, Δωροθέα Δημητρίου, Πέτρος Μάνδαλος, Λευτέρης Παπακώστας

Οι «Ιπτάμενοι Άνθρωποι» είναι απόφοιτοι της δραματικής σχολής «Δήλος -  Δήμητρα Χατούπη». Γνωρίστηκαν εκεί όπου και έκαναν τις πρώτες τους πτήσεις. Είναι μια ομάδα τεσσάρων νέων ανθρώπων που δημιουργήθηκε το 2012 με αφορμή τη διασκευή του παραμυθιού του Oscar Wilde «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» που και είναι και η πρώτη τους δουλειά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.