Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ο θαυμαστός κόσμος των ζώων σε μια πολυτελή κασετίνα

Ο θαυμαστός κόσμος των ζώων σε μια πολυτελή κασετίνα

Τα παιδιά λατρεύουν να βλέπουν dvd. Σίγουρα είναι από τις πιο αγαπημένες τους απασχολήσεις ενώ βρίσκονται στο σπίτι. Και από την άλλοι εσείς, συχνά πυκνά αγανακτείτε με τις βιντεο-επιλογές τους, αλλά -δυστυχώς- δεν έχετε και πολλά περιθώρια...
Για το λόγο αυτό βρήκαμε και σας προτείνουμε μια σούπερ προσφορά, που αφορά μια υπερπολυτελή κασετίνα με 10 dvd σε πολύ προνομιακή τιμή και μάλιστα με την επιμέλεια του BBC. Τα dvd αναφέρονται στον θαυμαστό κόσμο των ζώων και σίγουρα η θέασή τους θα αποτελέσει εμπειρία για όλη την οικογένεια, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθίσετε μικροί μεγάλοι μαζί για αν απολαύσετε το υπέροχο θέαμα.

Τιμή προσφοράς: 19,90€ από 26€

Τηλέφωνο για παραγελίες:
210 2130600

Περισσότερες πληροφορίες:
www.enallaktikos-kyklos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.