Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ο Κεραυνός Μακουίν τώρα στις οθόνες σας

Ο Κεραυνός Μακουίν τώρα στις οθόνες σας

Για τα αγόρια σας σίγουρα είναι αγαπημένη ιστορία. Και σίγουρα τα αυτοκινητάκια της σειράς θα έχουν γεμίσει κάθε γωνιά του σπιτιού. O Κεραυνός Μακουίν και ο καλύτερος φίλος του Μπάρμπας μας επισκέφτηκαν το καλοκαίρι μέσα από τις μεγάλες οθόνες των κινηματογράφων με τη νέα ταινία της Disney/Pixar, ‘Αυτοκίνητα 2’! Κι εμείς πατήσαμε γκάζι κα ιφύγαμε μαζί τους στην πιο απίστευτη περιπέτεια μέχρι την άκρη του κόσμου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ για την ανάδειξη του ταχύτερου αυτοκινήτου στον πλανήτη!

Τώρα, στο dvd που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου μπορούμε ξανά να παρακολουθήσουμε τους δύο αγαπημένους φίλους που βρίσκονται μαζί μπροστά σε μια νέα φοβερή πρόκληση: να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί σε 3 απίθανους αγώνες στο Τόκυο, στην Ιταλία και στο Λονδίνο! Όμως στο δρόμο που θα αναδείξει το κορυφαίο αγωνιστικό αυτοκίνητο του πλανήτη οι δυο τους έχουν να… διασχίσουν πολλές περιπέτειες, καθώς θα βρεθούν αναπάντεχα μπλεγμένοι σε μια μυστική αποστολή! Γεμάτα ξεκαρδιστική δράση και μοναδικές παροχές, όπως την ταινία μικρού μήκους “Αιρ-Μπάρμπας” σε A’ προβολή, τα ‘Αυτοκίνητα 2’ ήρθαν για να τερματίσουν πανηγυρικά μέσα στην καρδιά σας!

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Σάκης Ρουβάς (Κεραυνός Μακουίν), Παύλος Κοντογιαννίδης (Μπάρμπας), Βίκυ Καγιά (Σάλι Καρέρα)

Κυκλοφορεί από τη SONY PICTURES ΗΟΜΕ ENTERTAINMENT HELLAS

Ημ/νία κυκλοφορίας: 1/11/2011


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.