Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ο κος Πατάτας στα Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ (9/4)!

Ο κος Πατάτας στα Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ (9/4)!

Σάββατο, μέρα για βόλτα και ψώνια. Τέλεια. Μαζί με τις φίλες που έχουν μικρά, στην ηλικία του γιου μου, θα κατευθυνθούμε προς τα καταστήματα Λητώ, στην Αγία Παρασκευή. Όχι, δεν είναι τυχαία η επιλοή του συγκεκριμένου πολυκαταστήματος. Εκεί, αφού ψωνίσουμε τα ομορφότερα ανοιξιάτικα ρουχαλάκια, θα αφήσουμε στη συνέχεια τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά και να απολαύσουν τον κο Πατάτα. Για τέσσερις ολόκληρες ώρες θα παίξουμε μαζί, θα φωτογραφηθούμε και θα διασκεδάσουμε!
Κι όσο για τις επόμενες επισκέψεις του κου Πατάτα στα Λητώ είναι: 15 Απριλίου στις 17:00 μ.μ. στο κατάστημα Αλίμου και στις 21 Απριλίου στις 17:00 μ.μ. στο κατάστημα Κηφισού.

Για πληροφορίες καλέστε: 210-5739294 ή πληκτρολογήστε www.letoshop.gr

Πού: Αγίας Παρασκευής, Λεωφόρος Μεσογείων 459
Πότε: το Σάββατο 09 Απριλίου στις 12:00 μ.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.