Αρχική Τηλεοπτικά Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει τα “10 Μικρά Αμαρτήματα”

Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει τα “10 Μικρά Αμαρτήματα”

Κάτι νέο μαγειρεύει ο Λάκης Λαζόπουλος στον ALPHA και απ' ό,τι φαίνεται, θα μας θυμίσει αξέχαστες στιγμές από την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία τους "10 Μικρούς Μήτσους". Ο Λάκης ρίχνει πλέον όλο του το δημιουργικό βάρος στην προετοιμασία της νέας του σειράς τα "Δέκα Μικρά Αμαρτήματα". Πρόκειται για μια φρέσκια εκδοχή του "Ομιλείτε ελληνικά", στην οποία ο δημιουργός θα συμπεριλάβει και ήρωες από τους θρυλικούς "Δέκα Μικρούς Μήτσους.

Μάλιστα, ο δημιουργός αναμένεται να κάνει και τηλεοπτικό μπαμ κάθως στο καστ της σειράς αναμένεται να συμμετάσχει και ο μαθητής του, Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε λοιπόν, να δούμε το αποτέλεσμα της -μετά από πολλά χρόνια- νέας συνεργασίας των δύο ανδρών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.