Αρχική Διάφορα Ο μάγος Χουντίνι στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Πάτρας (6-8/1)

Ο μάγος Χουντίνι στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Πάτρας (6-8/1)

Για τρεις μόνο παραστάσεις ο διάσημος μάγος – ταχυδακτυλουργός Χουντίνι εμφανίζεται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Πάτρας.Ο Χουντίνι θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους με τα απίστευτα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα και το μαγικό του σόου την Παρασκευή 6 το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 18:00 το απόγευμα.
Το σόου του διαρκεί από 45 λεπτά έως μια ώρα και είναι διαδραστικό αφού σε πολλά σημεία του τα παιδιά αλλά και οι γονείς καλούνται να συμμετάσχουν.

Παράλληλα συνεχίζονται οι καθημερινές παραστάσεις Καραγκιόζη, οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών, οι αφηγήσεις παραμυθιών και η δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.

Πληροφορίες κα. Βγενοπούλου τηλ. 6943833893


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.