Αρχική Νέα Ο Μικρός Αναγνώστης μάς μεταφέρει αντιπολεμικά μηνύματα

Ο Μικρός Αναγνώστης μάς μεταφέρει αντιπολεμικά μηνύματα

Οι αφηγήσεις όμμορφων ιστοριών συνεχίζονται στον Μικρό Αναγνώστη. Αυτήν τη βδομάδα η Αλεξάνδρα Αϊδίνη μας μεταδίδει αντιπολεμικά μηνύματα μέσα από την ιστορία «Παιχνίδια και ψιλικά» του Νικόλα Ανδρικόπουλου (Εκδόσεις Λιβάνη).
"Αυτό το μαγαζάκι είναι ένας μικρός παράδεισος που τα κλειδιά του τα κρατάει ο κυρ Διονύσης. Είναι ένας μικρός παράδεισος, μελωδικός, ζαχαρωτός, πολύχρωμος, καταφύγιο στο αύριο του Φώτη και των άλλων παιδιών."

Αυτή η ενότητα του Μικρού Αναγνώστη δίνει την δυνατότητα να ακούσετε αποσπάσματα ή ολόκληρες ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων, διαβασμένες από γνωστούς ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ εσείς τις διαβάζετε παράλληλα γυρνώντας τις σελίδες του ψηφιακού βιβλίου!

Ανακαλύψτε μια νέα ιστορία κάθε εβδομάδα!

Σημείωσε τα επόμενα ραντεβού μας:
29 Νοεμβρίου: «Η Πουπού και η Καρλότα» του Ευγένιου Τριβιζά (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα) σε αφήγηση Νίκου Κουρή.

Τον Δεκέμβριο θα ακούσουμε τη Μαρία Ναυπλιώτου σε ένα τρυφερό παραμύθι και την Μελίνα Αποστολίδου να μας διαβάζει τα δικαιώματα μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Διεθνούς Αμνηστίας (10 Δεκεμβρίου).

Θα ακολουθήσει, εν όψει των Χριστουγέννων, ένα πλούσιο αφιέρωμα στους χριστουγεννιάτικους μύθους και τις παραδόσεις μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.