Αρχική Νέα Ο μικρός Γιάννης και το παράδειγμά του

Ο μικρός Γιάννης και το παράδειγμά του

Ίσως το έχετε ακούσει ίσως και όχι. Επειδή όμως πρόκειται για μια είδηση που εμπεριέχει αγάπη, αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης από ένα μικρό μαθητή, θα τη γράψουμε και για εσάς που δεν έτυχε να ακούσετε για το περιστατικό αυτό.

Ο μικρός Γιάννης, εδώ και 4 χρόνια, ό,τι χρήματα εισπράττει από τα κάλαντα, αλλά και τα καλοκαίρια βοηθώντας τον μπαμπά του, τα δίνει για τις ανάγκες της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά.

Μάλιστα όχι χωρίς λόγο, καθώς ένα από τα μέλη της οικογένειάς του εξυπηρετείται και χαίρει της φροντίδας της ΕΛΕΠΑΠ.


Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Γιώργος Μανουσέλης, μέχρι και πριν από λίγο καιρό οι εργαζόμενοι ήταν απλήρωτοι για περισσότερους από 4 μήνες, αφού δεν είχε δοθεί χρηματοδότηση από τα ασφαλιστικά ταμεία για περίπου ενάμισι χρόνο.

Το τελευταίο διάστημα η ΕΛΕΠΑΠ έλαβε μια επιχορήγηση από τον ΕΟΠΥΥ, η οποία με βάση τις εκτιμήσεις θα της επιτρέψει να λειτουργήσει με ασφάλεια έως και τις αρχές του τρέχοντος έτους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.