Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Ο μικρός πιλότος είναι έτοιμος να εξερευνήσει τον κόσμο!

Ο μικρός πιλότος είναι έτοιμος να εξερευνήσει τον κόσμο!

Ο γάμος και η βάπτιση είναι μυστήρια, κυριολεκτικά, για την Εκκλησία ενώ η οργάνωσή τους φαίνεται μυστήριο σε εσάς, μεταφορικά – και βουνό να το ανεβείτε. Η Μαρία Γκίκα, όμως, όχι μόνο έχει λύσει το μυστήριο αλλά έχει βρει και την πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση στη ζωή μας.

Πανέμορφα νυφικά και βαπτιστικα ρουχαλακια δουλεμένα στο χέρι με φίνα υλικά και τρυφερές συνθέσεις λουλουδιών που συνάδουν αισθητικά με το ρούχο της νύφης και του μωρού σας. Ανάλογες παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην εκδήλωσή σας.

Εμείς ξεχωρίσαμε μια πολύ ιδιαίτερη βάπτισης, όπου όλη η αγάπη της δημιουργού για το retro ύφος απογειώθηκε! Το κόσεπτ έχει το όνομα Vintage Pilot και περιλαμβάνει όλα όσα συνεπάγεται αυτό: βαλίτσες, χάρτες, φωτογραφικές μηχανές, αεροπλάνα αλλά και κατάλληλα ρούχα γι αυτό το ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο.

Πληροφορίες:
MARILIA BY MARIA GHIKA
Δημακοπούλου 11, Αθήνα
210 831 9396
email info@mariaghika.com
http://www.mariaghika.com

http://www.facebook.com/MARILIABYMARIAGHIKA


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.