Αρχική Περιβάλλον Ο Μπλε Κάδος στους Αγώνες Special Olympics

Ο Μπλε Κάδος στους Αγώνες Special Olympics

Φέτος, η Ελλάδα φιλοξένησε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, τους Αγώνες Special Olympics. Στηρίζοντας το θάρρος και τη θέληση των αθλητών των Special Olympics, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) είχε την τιμή να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, φροντίζοντας την αποκομιδή και αξιοποίηση όλων των ανακυκλώσιμων υλικών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Special Olympics που πραγματοποιήθηκε από τις 26 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου.
Η ΕΕΑΑ τοποθέτησε τους γνωστούς πλέον μπλε κάδους, προκειμένου οι αθλητές, οι επισκέπτες, αλλά και το σύνολο των οργανωτικών φορέων να έχουν τη δυνατότητα ανακύκλωσης των υλικών συσκευασίας τους με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν σχεδόν 4.000 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών από χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και γυαλί.
Παράλληλα, και με βασικό σκοπό την ευαισθητοποίηση των διοργανωτών, των αθλητών, αλλά και των πολιτών που παρακολούθησαν τους αγώνες, η Ε.Ε.Α.Α, μέσω ειδικού stand, ενημέρωσε το κοινό για τα οφέλη της ανακύκλωσης, ενώ το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους, μαθαίνοντάς τους μέσα από το παιχνίδι την ορθή χρήση του μπλε κάδου.
Όπως στους Αγώνες των Special Olympics δεν υπάρχουν ηττημένοι, παρά μόνο νικητές, αντίστοιχα και η Ανακύκλωση μέσω του μπλε κάδου δημιουργεί μόνο οφέλη για όλους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.