Αρχική InfoMommy Υγεία Ο νέος μας σύμμαχος κατά της κυτταρίτιδας

Ο νέος μας σύμμαχος κατά της κυτταρίτιδας

shutterstock_66216001
Είμαστε σε τροχιά προς το καλοκαίρι και το χρειαζόμαστε. Το Body Contouring Serum της NUXE έχει στοχευμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας και βοηθά στη μείωση της εμφάνισης όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Η Φυτική Καφεϊνη, οι Πολυφαινόλες Κακάο – πατέντα της NUXE – και το Εκχύλισμα Yacon βοηθούν στη μείωση της ανάγλυφης όψης του δέρματος.

Κι ακόμη, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος με Μιμόζα Βραζιλίας– πατέντα της NUXE – καθώς και με  Εκχύλισμα Γλαυκίνης.
Απίστευτο οπτικό εφέ: χάρη στις οπτικές διορθωτικές χρωστικές βελτιώνει άμεσα την όψη της κυτταρίτιδας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την εφαρμογή!

nuxe-body-serum-minceur-z
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 29,00 €


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.