Αρχική InfoMommy Νέα Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με εσώρουχα στα βράχια

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με εσώρουχα στα βράχια

Οι επισκέπτες στη Μεγάλη Βρετανία (οι οποίοι είναι πολλοί αυτές τις μέρες λόγω των Ολυμπιακών) έχουν κάθε λόγο να φτάσουν μέχρι το Ντόβερ για να απολαύσουν ένα ακόμα αξιοθέατο. Τον σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ με τα εσώρουχα του.
Τρεις γιγάντιες φωτογραφίες από την καμπάνια εσωρούχων που έχει κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για την αλυσίδα Η&Μ προβάλλονται εδώ και μερικές μέρες στο White Cliffs (Λευκοί Βράχοι) στο Ντόβερ.

Ο σέξι ποδοσφαιριστής φωτογραφήθηκε με λευκά εσώρουχα για τις ανάγκες της διαφημιστικής εταιρίας.

Ο ημίγυμνος Μπέκαμ είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζουν οι τουρίστες που φτάνουν στη Βρετανία με αεροπλάνο, ενώ οι φωτογραφίες είναι τόσο μεγάλες που είναι ορατές και από την Γαλλία.

Φυσικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχόλια είχαν διάφορες μορφές με αυτά του τύπου «Έχει κανείς διάθεση για λίγη αναρρίχηση πάνω στον βράχο;» να υπερισχύουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.