Ο Πίτερ Παν και το Μυστικό του Ραντούν

Ο Πίτερ και η Μόλι, οι δύο φίλοι που έζησαν μαζί τόσες και τόσες περιπέτειες, ταξιδεύουν αυτή τη φορά μέχρι την επικίνδυνη χώρα του Ραντούν. Εκεί κυβερνά ένας σατανικός βασιλιάς που του αρέσει όσο τίποτε άλλο στον κόσμο να παρακολουθεί το κατοικίδιο φίδι του να καταβροχθίζει τα πάντα. Ο σκοτεινός λόρδος Όμβρος θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο τους και οι ήρωές μας θα αναγκαστούν να παλέψουν με πυραύλους, άγριους πολεμιστές και απόκοσμες σκιές, προκειμένου να σώσουν τον εαυτό τους αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Ντέιβ Μπάρι και ο Ρίντλεϊ Πίρσον ολοκληρώνουν την τριλογία
με τις περιπέτειες του Πίτερ Παν, δημιουργώντας μια ιστορία με απίστευτη δράση.

Συγγραφέας: Ντέιβ Μπάρι & Ρίντλεϊ Πίρσον, ΗΠΑ
Μετάφραση: Φωτεινή Μοσχή
Σειρά: Μικρή Πυξίδα (από 11 ετών)
Πρώτη έκδοση: Νοέμβριος 2009
Σελ.: 408
Τιμή: 18,80 € – ISBN: 978-960-453-643-6
Εκδόσεις: Ψυχογιός

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Ο Ντέιβ Μπάρι εργάζεται ως αρθρογράφος στην εφημερίδα The Miami Herald. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Πούλιτζερ. Επίσης, έχει γράψει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων: Dave Barry’s Complete Guide to Guys, Dave Barry Slept Here κ.ά.

Ο Ρίντλεϊ Πίρσον έχει γράψει είκοσι δύο μυθιστορήματα, μεταξύ των οποίων: The Body of David Hayes, The First Victim, Parallel Lies κ.ά. Ήταν ο πρώτος Αμερικανός στον οποίο απονεμήθηκε ο τίτλος του Μέλους του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στον τομέα του Αστυνομικού Μυθιστορήματος.