Αρχική Διάφορα Ο Πειραιάς υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Ο Πειραιάς υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Το "χριστουγεννιάτικο καράβι" του Πειραιά ανάβει τα φώτα του σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ στην πλατεία Κοραή, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Λίγο πριν την υποδοχή του "χριστουγεννιάτικου καραβιού" στις 18.30, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκουταρίου Ανατολικής Μάνης : «Η Βορδώνα», θα μοιράσει στους επισκέπτες τις παραδοσιακές μανιάτικες τηγανίδες.

Αμέσως μετά το καλωσόρισμα του «χριστουγεννιάτικου καραβιού» του Δήμου Πειραιά, θα γίνει εκδήλωση στην πλατεία Κοραή με θέμα: «Λίγο πριν λίγο …μετά» έθιμα και παραδόσεις, πολύμορφη έκφραση πολιτισμού και παράδοσης Λίνα Λαβούτα-Μαντά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.