Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο Ο πρώην σύζυγος σταμάτησε να δίνει διατροφή

Ο πρώην σύζυγος σταμάτησε να δίνει διατροφή

shutterstock_111708326

Ερώτηση: Είμαι χωρισμένη εδώ και πολλά χρόνια. Παλαιότερα ο πρώην άντρας μου βοηθούσε οικονομικά, εδώ και 4 χρόνια όμως όχι.Υπάρχει κάποιος φορέας που να μπορεί να με στηρίξει οικονομικά να πάω δικαστικώς γιατί δε μπορώ εγώ μόνη μου;
Ευχαριστώ.

Απαντά ο  Γιάννης Π. Αλαβάνος, Δικηγόρος

Αν δικαιούστε διατροφής, δηλαδή δεν έχετε εισοδήματα και ο πρώην σύζυγος σας έχει  ικανό εισόδημα που υπερβαίνει το ποσό το αναγακαίο για τη διατροφή του, μπορείτε να επιδιώξετε δικαστικά ένα ποσό για τη δική σας διατροφή. Είναι αναγκαίο για τη δικαστική διαδικασία να παρασταθεί δικηγόρος και εφόσον δεν έχετε χρήματα, μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικηγορικό σύλλογο της πόλης σας και να ζητήσετε νομική αρωγή, δηλαδή τον κατάλογο που έχει κάθε δικηγορικός σύλλογος με τους δικηγόρους που παρέχουν δωρεάν νομική βοήθεια και πληρώνονται από το κράτος.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα

+30210 3816555,+306932618706,

fax: +30210 3816555

Email: jalavano@otenet.gr

Url: http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.